httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 9488] - Simple "GET" requests (http 0.9) Behave incorrectly
Date Mon, 03 Jun 2002 19:52:14 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9488>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9488

Simple "GET" requests (http 0.9) Behave incorrectly

wrowe@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Summary|Fatal error from simple     |Simple "GET" requests (http
                   |"GET" request to mod_ssl    |0.9) Behave incorrectly



------- Additional Comments From wrowe@apache.org  2002-06-03 19:52 -------

  Verified that these are misbehaving, although not the same way.  Perhaps
  the offending code that was segfaulting is corrected in the current tree.

  However, the initial assbackwards request (single line GET with no HTTP
  version tag) responds (correctly) immediately.  Subsequent requests from
  the same workstation are blocking for more input after the initial "GET /"
  when they should expect no additional input.  Looks like our HTTP input 
  filter chain is busted after a single request.

  Cliff, do you see similar on Unix?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message