httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 9412] New: - C CGI not working
Date Sat, 25 May 2002 07:54:13 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9412>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=9412

C CGI not working 

           Summary: C CGI not working
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.36
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Critical
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: dave.dyson@gensystems.com


I have a C CGI which works fine with Apache 1.3.23 but with Apache 2.0.36
it executes a couple of times and then I receive 

**
Server error!
Error message: 
couldn't create child process: 22: C:/Inetpub/Scripts/Neec.exe 
If you think this is a server error, please contact the webmaster 
Error 500
localhost 
05/25/02 08:51:39 
Apache/2.0.36 (Win32)

**

I am using the already compiled version of Apache (ie I downloaded the binaries 
version only)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message