httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8902] New: - Can't commit BUG here using mod_proxy
Date Wed, 08 May 2002 09:39:19 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8902>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8902

Can't commit BUG here using mod_proxy 

           Summary: Can't commit BUG here using mod_proxy
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.24
          Platform: PC
               URL: http://nagoya.apache.org/bugzilla/
        OS/Version: Windows NT/2K
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: mod_proxy
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: hzhr@21cn.com


I am using Apache mod_proxy in Win32.
First, i found some sites(eg, web mail site: http://mail.sina.com.cn/ ), which 
use cookies to store the users' info, can't login in and/or communicate with 
client incorrectly(using IE, Mozilla, etc.).
And then, when I try to commit the bug here, things happen too. I filled the 
form ok and then click Commit, nothing happen but go back the user login form
(http://nagoya.apache.org/bugzilla/post_bug.cgi).
I tested in Win32, maybe others have it too.
1.3.20 has no this problem. 
Maybe things come from mod_proxy HTTP/1.1 support. I bet the mod_proxy doesn't 
send the browse the right cookies or heads, in this site my browse never gets 
the cookies when i login. Sure.
Thanks! Sorry for my poor English,I hope you know me.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message