httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8038] - mod_status.so: symbol __floatdisf: referenced symbol not found
Date Sat, 13 Apr 2002 00:48:29 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8038>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8038

mod_status.so: symbol __floatdisf: referenced symbol not found





------- Additional Comments From paul@murph.org  2002-04-13 00:48 -------
**Possible Workaround**

I had the same problem on:

	SunOS salsa 5.8 Generic_108528-14 sun4m sparc SUNW,SPARCstation-5

I fixed it by adding --enable-ssl to build against my OpenSSL install in
/usr/local/ssl.  I used the following to build it:

	export LD_RUN_PATH=/usr/local/ssl/lib:/usr/local/lib:/opt/sfw/lib
	./configure  --prefix=/usr/local/apache-2.0.35-murph --enable-mods-shared=all
--disable-auth_digest --enable-ssl
	make
	make install

My system is Solaris 8 4/01 entire distribution install with the entire freeware
companion CD also installed in /opt/sfw.  It has the Mar/28/02 recommended patch
cluster installed.  Obviously, my PATH includes the appropriate bin directories.

/opt/sfw/bin/gcc is GCC version 2.95.2.

I'm not actually using mod_ssl right now, it just conveniently made the problem
go away, and I have not had time to investigate why in detail, but I think the
symbol is being supplied by /usr/local/ssl/lib/libssl.so due to the way I have
built OpenSSL.

Mime
View raw message