httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7774] New: - make install error / wrong link
Date Fri, 05 Apr 2002 19:45:47 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7774>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7774

make install error / wrong link

           Summary: make install error / wrong link
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.32
          Platform: PC
               URL: http://www.wolfgarten.com
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: sebastian.wolfgarten@gmx.net


Hi,

I have just tried to install the latest cvs snapshot of apache 2.0 and
it compiles without any problems. When I try to do a "make install" it fails 
with this message:
if [ ! -d /usr/local/apache2/include ]; then \
    /home/sebastian/apachenew/httpd-
2.0/srclib/apr/build/mkdir.sh /usr/local/apache2/include; \
fi;
cp /home/sebastian/apachenew/httpd-
2.0/srclib/apr/include/*.h /usr/local/apache2/include;
cp /include/*.h /usr/local/apache2/include;
cp: cannot stat `/include/*.h': No such file or directory
make[2]: *** [install] Error 1

"cp /include/*.h" is wrong in my opinion, it should be "include/*.h".
So I made a symbolic link "ln -s /home/sebastian/apachenew/httpd-
2.0/include/ /include" and "make install" now works without any problems.
Maybe someout could fix this.

Bye, Sebastian

Mime
View raw message