httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8482] New: - nph- CGIs and/or server-pushed methodes not working properly
Date Wed, 24 Apr 2002 18:11:26 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8482>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8482

nph- CGIs and/or server-pushed methodes not working properly

           Summary: nph- CGIs and/or server-pushed methodes not working
                    properly
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.35
          Platform: PC
        OS/Version: FreeBSD
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: mod_cgi
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: box@uni.de


i'm using a nph- CGI, which isn't working properly with apache 2.0.35, although 
the changelog says, that nph- is working again!

description:
after starting the nph- CGI, any browser receives some data (no prob so far)
but after a certain (almost everytime the same) amount, the browers stops 
getting data.
the more strange thing is .. the cgi (cgi-irc) still works!
and after quiting that CGI, the browers receives the rest of the data-packets.

so i assume, that the server-pushed method gets a kind of overflow ..

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message