httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8440] - mod_include does not recurse when mod_deflate is also configured
Date Tue, 23 Apr 2002 23:00:53 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8440>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8440

mod_include does not recurse when mod_deflate is also configured

jwoolley@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED



------- Additional Comments From jwoolley@apache.org  2002-04-23 23:00 -------
Two things: first, make sure Options Includes is on.  Second, try using: 
 
  AddOutputFilter INCLUDES;DEFLATE shtml 
  AddOutputFilter INCLUDES;DEFLATE html 
 
But at any rate, if this problem did exist in 2.0.35 (I wouldn't be surprised due to some

of the subrequest confusions that existed in 2.0.35), it doesn't exist anymore... I just 
tested it on 2.0.36 and it worked fine. 
 
Thanks for using Apache!

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message