httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8170] New: - Unable to load module mod_foo.so
Date Tue, 16 Apr 2002 16:59:57 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8170>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8170

Unable to load module mod_foo.so

           Summary: Unable to load module mod_foo.so
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.35
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Enhancement
          Priority: Other
         Component: Config
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: michael@visionpro.com


When configured using --enable-layout=RedHat, the httpd.conf file does not get 
changed in the LoadModule directives. When using the RedHat layout, modules are 
placed in $prefix/lib/apache, the ServerRoot is set to /usr and the LoadModules 
directives are set to modules/mod_foo.so. Manually changing the LoadModule 
directives to lib/apache/mod_foo.so results in the module(s) being loaded.

If possible the Makefile should be modified to take care of this, or at least it should 
be included in the documentation ;-)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message