httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8090] - includedir not recognized in config.layout
Date Tue, 16 Apr 2002 05:38:02 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8090>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8090

includedir not recognized in config.layout





------- Additional Comments From bugzilla@atMOTION.com  2002-04-16 05:38 -------
But wait,  It seems I am at least partially confused.

Upon a few more tests, it (now?) appears that having
    --includedir=/home/apache/usr/include/apache
in the ./configure command does not have an effect.

Either way, the stdout shows
    mkdir /home/apache/include
    mkdir /home/apache/usr/include/apache
and files are placed in both.  With the exception of expat.h, all
files that are in /home/apache/include are also in .../usr/include/apache.

So why does the config script insist on making dups of the apr_*.h files?
Is this a bug?

Also (and maybe I could create a separate report but it relates to the same 
layout):
.../bin/apxs (the perl script) is created as if the build directory is at 
${prefix}/build rather than at `${datadir}/build' as specified by 
`installbuilddir' which is where make install puts the files.

I have to manually fix the apxs script before I can compile 3rd party modules.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message