httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8090] New: - includedir not recognized in config.layout
Date Mon, 15 Apr 2002 07:40:15 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8090>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8090

includedir not recognized in config.layout

           Summary: includedir not recognized in config.layout
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.35
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: Minor
          Priority: Other
         Component: Config
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: bugzilla@atMOTION.com


# This is the build/install sequence I am trying to use

make clean 
./configure --enable-layout=Mine --with-mpm=worker \
            --enable-mods-shared=most --enable-static-support
make
make install

# This is an excerpt from config.layout
<Layout Mine>
    prefix:        /home/apache
    exec_prefix:   ${prefix}
    bindir:        ${exec_prefix}/bin
    sbindir:       ${exec_prefix}/bin
    includedir:    ${prefix}/usr/include/apache
    libdir:        ${exec_prefix}/usr/lib/apache
    mandir:        /usr/share/man
    datadir:       ${prefix}/httpd
    sysconfdir:    ${datadir}/conf
    libexecdir:    ${datadir}/modules
    installbuilddir: ${datadir}/build
    errordir:      ${datadir}/error
    iconsdir:      ${datadir}/icons
    htdocsdir:     ${datadir}/html
    manualdir:     ${htdocsdir}/manual
    cgidir:        ${datadir}/cgi-bin
    localstatedir: ${datadir}
    runtimedir:    ${localstatedir}/log
    logfiledir:    ${localstatedir}/log
    proxycachedir: ${localstatedir}/proxy
</Layout>

Works fine except that the apache include files end up in 
${prefix}/include rather than in the directory specified
by the layout.

If I add:
    --includedir=/home/apache/usr/include/apache
to the ./configure command then the include files end up
where they should go.

I set this as UNCONFIRMED as I do not know enough to debug the
configure script to find if there is a problem.

Is this just me?

Thanks,
Howard

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message