httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 8015] - --enable-info problem in configure
Date Fri, 12 Apr 2002 14:45:55 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8015>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8015

--enable-info problem in configure





------- Additional Comments From alistair@maclean-nj.com  2002-04-12 14:45 -------
This is the script used to configure with.
No prior activity was conducted before running configure (ie, buildconf, 
editing code, etc). The name of this script is "makeme", I run it from the root 
of the apache 2.0.35 install tree. 

#!/bin/sh
 
# "--activate-module=src/modules/php4/libphp4.a" \
# "--enable-module=mod_info" \
 
./configure \
"--with-layout=RedHat" \
"--enable-shared=max" \
"--enable-rule=SHARED_CORE" \
#"--enable-module=src/modules/php4/libphp4.a" \
"--enable-info" \
"--disable-userdir" \
"--enable-so" \
"--enable-vhost-alias" \
"--enable-cgi" \
"--enable-ssl" \
"--enable-usertrack" \
"--enable-unique-id" \
"$@"

The error at the end is:

./makeme: --enable-info: command not 
found                                                                           

The httpd.conf contains:
<Location /server-info>
    SetHandler server-info
    Order deny,allow
    Deny from all
    Allow from 192.168.1, 127
</Location>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message