httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7964] New: - ReadmeName (mod_autoindex) not displaying file
Date Thu, 11 Apr 2002 14:28:52 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7964>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7964

ReadmeName (mod_autoindex) not displaying file

           Summary: ReadmeName (mod_autoindex) not displaying file
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.24
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Other mods
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: jon.handiboe@jhuapl.edu


Apache 1.3.24 on RedHat 7.2.  ./httpd -l:

Compiled-in modules:
  http_core.c
  mod_env.c
  mod_log_config.c
  mod_mime.c
  mod_negotiation.c
  mod_status.c
  mod_include.c
  mod_autoindex.c
  mod_dir.c
  mod_cgi.c
  mod_asis.c
  mod_imap.c
  mod_actions.c
  mod_userdir.c
  mod_alias.c
  mod_access.c
  mod_auth.c
  mod_so.c
  mod_setenvif.c

Default http.conf file (IndexOptions FancyIndexing: ReadmeName README).  File
doesn't get displayed in browser.  Other functions of autoindex (AddDescription,
IndexIgnore, AddIcon) all seem to work okay.  Same configuration file running
with apache 1.3.23 install on same system works okay.

jon

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message