httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7882] New: - env LIBS ignored during build
Date Tue, 09 Apr 2002 18:01:49 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7882>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7882

env LIBS ignored during build

           Summary: env LIBS ignored during build
           Product: Apache httpd-2.0
           Version: 2.0.35
          Platform: All
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: David.D.Hill@compaq.com


The documented method of adding extra libraries to the build process is broken.

Setting LIBS in the envrionment is the normal method of adding extra libraries
to the link line. But with 2.0.35, this variable is not used during the build.
Adding $(ALL_LIBRARIES) into build/programs.mk corrects the problem.

*** build/program.mk.orig       Tue Apr  9 13:55:09 2002
--- build/program.mk    Tue Apr  9 13:37:52 2002
***************
*** 57,60 ****
  PROGRAM_OBJECTS = $(PROGRAM_SOURCES:.c=.lo)
  
  $(PROGRAM_NAME): $(PROGRAM_DEPENDENCIES) $(PROGRAM_OBJECTS)
!       $(LINK) $(PROGRAM_LDFLAGS) $(PROGRAM_OBJECTS) $(PROGRAM_LDADD)
--- 57,60 ----
  PROGRAM_OBJECTS = $(PROGRAM_SOURCES:.c=.lo)
  
  $(PROGRAM_NAME): $(PROGRAM_DEPENDENCIES) $(PROGRAM_OBJECTS)
!       $(LINK) $(PROGRAM_LDFLAGS) $(PROGRAM_OBJECTS) $(PROGRAM_LDADD)
$(ALL_LIBS)

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message