httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7503] - Install problem with --enable-module=most / error in README.configure
Date Wed, 27 Mar 2002 00:11:13 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7503>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7503

Install problem with --enable-module=most / error in README.configure

slive@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID



------- Additional Comments From slive@apache.org  2002-03-27 00:11 -------
If you look closely, you'll see that README.configure says that "mod_auth_db"
is not activated.  The module you are having a problem with is "mod_auth_dbm",
which is a different module.  So, I don't think there is any documentation
problem here, nor a build problem.  And you have already found the best
solution.

Thanks for using Apache!

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message