httpd-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7454] New: - Bad display of HTML page
Date Mon, 25 Mar 2002 17:51:53 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7454>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7454

Bad display of HTML page

           Summary: Bad display of HTML page
           Product: Apache httpd-1.3
           Version: 1.3.24
          Platform: All
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Major
          Priority: Other
         Component: All
        AssignedTo: bugs@httpd.apache.org
        ReportedBy: clefebvre@santerne.fr


Friday, I have installed apache 1.3.24 and when I go on http://www.voila.fr for 
example, I have a number like 821 displayed at the bottom of the page, that is 
to say the source is :

821
<HTML>
... etc...

I don't know why a randomly number is displayed...

But, I have a more serious problem with apache-1.2.4 : on 
http://www.google.com, when I try to search anything, I have a blank page after 
to press on "search". 

I have the same problem after a reinstallation... Then, today, I have 
reinstalled apache-1.2.3 and all is ok... Then, it seems that apache-1.2.4 have 
bugs...

I hope to help you...

Christophe LEFEBVRE

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message