httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jonathan Vanasco <jvana...@2xlp.com>
Subject Re: Error Building libapreq2.08
Date Thu, 19 Apr 2007 04:55:16 GMT

On Apr 18, 2007, at 10:12 PM, Joe Schaefer wrote:

> Try removing the "register" declarations in url_decode.  If that
> doesn't resolve it, I'm afraid you'll need to step through that
> test using gdb.

i removed the register , it still errors on those tests.
is there a howto on the gdb test?

i might just migrate my local dev to the ubuntu box in the corner ,  
and give up on uploads all together.


>> I think everything pretty much works if i install, except for uploads
>> which seem to cause a segfault or just crash.
>
> If you compiler can't compile url_decode correctly, there's
> no reason to believe it compiled the more complex stuff
> correctly either.

well.. nothing else seems broken

anything to do with uploads definitely is.  everything else seems ok .


// Jonathan Vanasco

| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - -
| FindMeOn.com - The cure for Multiple Web Personality Disorder
| Web Identity Management and 3D Social Networking
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - -
| RoadSound.com - Tools For Bands, Stuff For Fans
| Collaborative Online Management And Syndication Tools
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - -



Mime
View raw message