httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jonathan Vanasco <jvana...@2xlp.com>
Subject Re: Error Building libapreq2.08
Date Sun, 15 Apr 2007 16:30:20 GMT

On Apr 15, 2007, at 9:22 AM, Joe Schaefer wrote:

> Jonathan Vanasco <apreq-dev-list@2xlp.com> writes:
>
>> I encountered an error building libapreq2.08
>>
>> I posted it on the mp list when I thought it was perl related, but  
>> the issue
>> seems to be in the C code , so i'm reposting here.
>>
>> I'm running osx 10.4.9
>
> What optimization flags are you using?  You may need -O0 on osx.

Makefile had:

	CFLAGS = -g -O2 -fno-strict-aliasing
	CXXFLAGS = -g -O2

I tried it as -O0, no luck

Any other  suggestions?




// Jonathan Vanasco

| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
| SyndiClick.com
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|      FindMeOn.com - The cure for Multiple Web Personality Disorder
|      Web Identity Management and 3D Social Networking
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|      RoadSound.com - Tools For Bands, Stuff For Fans
|      Collaborative Online Management And Syndication Tools
| - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -



Mime
View raw message