httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Lambrichs <mlambri...@melange-it.nl>
Subject Re: expat install libapreq2-2.0.5-dev
Date Tue, 24 May 2005 13:14:53 GMT
Marc Lambrichs wrote:
> Randy Kobes wrote:
> 
>> On Mon, 23 May 2005, Philip M. Gollucci wrote:
>>
>>
>>> Marc Lambrichs wrote:
>>
>>
>> [ ... ]
>>
>>>> But wait, there's more.
>>>> In file included from Apache2.xs:39
>>>> /home/mlambrichs/libapreq2-2.05-dev/glue/perl/xsbuilder/apreq_xs_postperl.h:21:34:

>>>>
>>>> modperl_unembed.h: No such file or directory
>>>>
>>>> Somehow I'm under the impression that the Makefile isn't fit for my
>>>> system.
>>
>>
>>
>> That's strange - glue/perl/xsbuilder/apreq_xs_postperl.h
>> of my copy is including modperl_perl_unembed.h,
>> not modperl_unembed.h. Was this a cut-n-paste error,
>> or is it really trying to include modperl_unembed.h?
>>
>> Also, do you have modperl_perl_unembed.h under your Apache2
>> include/ subdirectory? It should get installed there upon
>> installing mod_perl-2.
>>
> 
> Probably a cut-n-paste error. Sorry about that. And 
> yes...modperl_perl_unembed.h is under include directory.
> I think my freebsd system is a bit mixed up. I've changed the ports to a 
> manual install in /usr/local/httpd_2.0.54. Made a manual install of 
> libapreq2. Now I get:
> 
> /libexec/ld-elf.so.1: 
> /usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.5/mach/auto/APR/Request/Apache2/Apache2.so: 
> Undefined symbol "apreq_handle_apache2"
> 
> 
simple case of RTFM. I didn't activate mod_apreq2. Sorry.


Mime
View raw message