httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eric J. Hansen" <ehan...@worldmachine.com>
Subject RE: help with 2.04-dev build (failed tests: t/apreq/request, t/apreq/upload)
Date Wed, 13 Oct 2004 15:17:31 GMT
Ok, tried both suggestions, but no luck :(  Recompiling and re-testing as
non-root didn't help.  Here are the '[error]' lines from the logfile
(for brevity, I'm not including the debug/info lines)...  unfortunately,
nothing jumps out as meaningful:

[Wed Oct 13 07:25:46 2004] [error] [client 127.0.0.1] (20014)Error string not specified yet:
invalid query string:
test=bad;query=string%%
[Wed Oct 13 07:25:47 2004] [error] [client 127.0.0.1] Not a HASH reference at
/usr/src/libapreq2-2.04-dev/glue/perl/t/response/TestApReq/request.pm line 137.\n
[Wed Oct 13 07:25:47 2004] [error] [client 127.0.0.1] (20014)Error string not specified yet:
Uploads are disabled for
this request.

Would it matter that I've got Apache built with the following DISABLED?
--disable-cgi
--disable-asis
--disable-cgid
--disable-dir
--disable-include

thanks
Eric


> -----Original Message-----
> From: news [mailto:news@sea.gmane.org] On Behalf Of Joe Schaefer
> Sent: Wednesday, October 13, 2004 10:48 AM
> To: apreq-dev@httpd.apache.org
> Subject: Re: help with 2.04-dev build (failed tests: 
> t/apreq/request, t/apreq/upload)
> 
> 
> "Eric J. Hansen" <ehansen@worldmachine.com> writes:
> 
> [...]
> 
> > Any suggestions for getting this to test/build correctly?
> 
> Take a look at the logfile in glue/perl/t/logs/error_log,
> there may be a hint in there.  Otherwise try building apreq 
> again as a non-root user.
> 
> -- 
> Joe Schaefer
> 
> 
> 


Mime
View raw message