httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alex Ongena <Alex.Ong...@able.be>
Subject apreq-2: cvs build problem
Date Mon, 27 Oct 2003 10:28:11 GMT
Hi,
I have checked-out the CVS version of 'today', run
./buildconf (tools are the correct version) and get
some errors (see below).
Afterwards, ./configure <options>; make returns
make: *** No rule to make target `/config.status', needed by
`Makefile'.  Stop.

any clue ?
txs
alex

ao@build:/usr/src/httpd-apreq-2-cvs$ ./buildconf
removing stale config files
running libtoolize --automake --copy --force
running aclocal
running autoconf
running autoheader
autoheader2.50: `src/apreq_config.h.in' is unchanged
running automake -a -c
src/Makefile.am:5: bad macro name `lib@APREQ_LIBNAME@_la_SOURCES'
src/Makefile.am:9: bad macro name `lib@APREQ_LIBNAME@_la_LDFLAGS'
src/Makefile.am:9: invalid unused variable name:
`lib@APREQ_LIBNAME@_la_LDFLAGS'
src/Makefile.am:5: invalid unused variable name:
`lib@APREQ_LIBNAME@_la_SOURCES'
automake: env/Makefile.am: warning: automake does not support
mod_apreq_la_LDFLAGS being defined conditionally
t/Makefile.am:5: bad macro name `lib@APREQ_LIBNAME@_tests_a_SOURCES'
t/Makefile.am:5: invalid unused variable name:
`lib@APREQ_LIBNAME@_tests_a_SOURCES'
ao@build:/usr/src/httpd-apreq-2-cvs$


--
Security check and anti-virus control on this e-mail has been done by aXs GUARD
(http://www.axsguard.com)


Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message