httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jihuang <jihu...@iis.sinica.edu.tw>
Subject apreq-2 can't be built
Date Tue, 09 Sep 2003 11:23:59 GMT
In my FreeBSD environment,
2 problems occur when I build apreq-2

Is there anyone who is familiar with GNU automake,libtool etc... ?


1. Incomatible with automake 1.7.x,
./buildconf
removing stale config files
running libtoolize --automake --copy --force
running aclocal
aclocal: configure.ac: 17: macro `AM_PROG_LIBTOOL' not found in library


2. missing ./ltconfig
# after Downgrade automake 1.6.3
./configure --with-apache2-apxs=/usr/local/sbin/apxs
checking for a BSD-compatible install... /usr/bin/install -c
checking whether build environment is sane... yes
checking for gawk... no
checking for mawk... no
checking for nawk... nawk
checking whether make sets ${MAKE}... yes
checking whether make sets ${MAKE}... (cached) yes
checking for gcc... gcc
checking for C compiler default output... a.out
checking whether the C compiler works... yes
checking whether we are cross compiling... no
checking for suffix of executables...
checking for suffix of object files... o
checking whether we are using the GNU C compiler... yes
checking whether gcc accepts -g... yes
checking for style of include used by make... GNU
checking dependency style of gcc... gcc3
checking build system type... i386-unknown-freebsd5.1
checking host system type... i386-unknown-freebsd5.1
checking for ranlib... ranlib
checking for ld used by GCC... /usr/bin/ld
checking if the linker (/usr/bin/ld) is GNU ld... yes
checking for BSD-compatible nm... /usr/bin/nm -B
checking whether ln -s works... yes
./ltconfig: Can't open ./ltconfig: No such file or directory
configure: error: libtool configure failed
rm: core: is a directory


Mime
View raw message