httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stas Bekman <s...@stason.org>
Subject Re: libapreq failures with 1.2 and Mac OS X Server
Date Fri, 08 Aug 2003 18:28:39 GMT
David Wheeler wrote:
> On Friday, August 8, 2003, at 10:07  AM, Stas Bekman wrote:
> 
>> Great. Now we know what the problem is.
>>
>> Since I need to debug mp all the time, I always build without 
>> stripping debug info, perhaps that will help? I pass the APACI_ARGS 
>> option when building modperl.
>>
>> APACI_ARGS='--prefix=/home/httpd/httpd_perl --enable-module=info \
>>         --enable-module=rewrite --enable-module=proxy \
>>         --without-execstrip' \
> 
> 
> Oh, yes, I found that I always have to compile Apache 1.3.28 on Mac OS X 
> --without-execstrip. Not sure why. 

Sounds like a bug in the apache build to me. Ask at the httpd-dev list?

> It's in my articles, though.
 >
>   http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2002/11/05/apache_osx.html

However it's not in INSTALL.MacOSX, can you please post a patch? Perhaps that 
file needs more syncing with your online article?



__________________________________________________________________
Stas Bekman            JAm_pH ------> Just Another mod_perl Hacker
http://stason.org/     mod_perl Guide ---> http://perl.apache.org
mailto:stas@stason.org http://use.perl.org http://apacheweek.com
http://modperlbook.org http://apache.org   http://ticketmaster.com


Mime
View raw message