httpd-apreq-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tomo <shelty_...@yahoo.com>
Subject libapreq for C only tests
Date Wed, 18 Dec 2002 00:10:43 GMT
My DSO module compiles ok with apxs...
gcc -DSOLARIS2=260 -DMOD_SSL=208101 -DEAPI -DEAPI_MM -DUSE_EXPAT
-I../lib/expat-lite -fpic -DSHARED_MODULE
-I/home/acunzoth/dump/Apache/include  -c mod_teldir.c
ld -G -o mod_teldir.so mod_teldir.o -lldap
# 
But when starting apache I get...
Cannot load /home/acunzoth/dump/Apache/libexec/mod_teldir.so into
server: ld.so.1: /sbclocal/web/run/pd/apache/1.3.19/bin/httpd: fatal:
relocation error: file
/home/acunzoth/dump/Apache/libexec/mod_teldir.so: symbol
ApacheRequest_new: referenced symbol not found

I thought it may be a linker problem...
# ld -G -o mod_teldir.so mod_teldir.o -lldap -lapreq
ld: fatal: library -lapreq: not found
ld: fatal: File processing errors. No output written to mod_teldir.so

I downloaded the libapreq-1.0 package and untar'd it. I'm not going to
use the perl. All I need is the C parts of this. I had only copied the
apache_request.* files to my apache include/ directory.

Is there something missing to get the C parts working?
I want to avoid recompiling apache.

My environment does not support 'make' or 'configure' without some
serious mess arounds.

Regards,
Tomo

__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up now.
http://mailplus.yahoo.com

Mime
View raw message