httpd-apreq-cvs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From j...@apache.org
Subject svn commit: r219209 - /httpd/apreq/trunk/FAQ.pod
Date Fri, 15 Jul 2005 16:03:59 GMT
Author: joes
Date: Fri Jul 15 09:03:53 2005
New Revision: 219209

URL: http://svn.apache.org/viewcvs?rev=219209&view=rev
Log:
Add note about "undefined symbols" errors;
suggest looking for appropriate LoadModule
directive.

Modified:
    httpd/apreq/trunk/FAQ.pod

Modified: httpd/apreq/trunk/FAQ.pod
URL: http://svn.apache.org/viewcvs/httpd/apreq/trunk/FAQ.pod?rev=219209&r1=219208&r2=219209&view=diff
==============================================================================
--- httpd/apreq/trunk/FAQ.pod (original)
+++ httpd/apreq/trunk/FAQ.pod Fri Jul 15 09:03:53 2005
@@ -10,7 +10,19 @@
 
 
 
-=head2 When I use Apache::Request in my output filter, it seems to lose
+=head2 I keep getting "undefined symbol" errors whenever 
+       I use Apache2::Request or APR::Request::Apache2.
+
+You need to load mod_apreq2.so at server startup, which grabs
+all the required symbols at server startup.  Be sure your server
+config contains a line like
+
+        LoadModule apreq_module   modules/mod_apreq2.so
+
+
+
+
+=head2 When I use Apache2::Request in my output filter, it seems to lose
        the incoming POST variables.
 
 The problem is likely that the mod_apreq2 filter has not been 
@@ -28,6 +40,9 @@
     is active for this request with "AddInputFilter APREQ" or somesuch.
 
 We recommend using (1), and falling back to (2) until you get (1) working.
+
+
+
 
 =head2 When I try to upload a file, why do I get this error 
        "[error] Can't locate .../Apache2/Request/upload.al in @INC"?



Mime
View raw message