htrace-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mihir Monani <mmon...@salesforce.com>
Subject Re: Not able to use HBaseSpanReceiver
Date Fri, 16 Dec 2016 05:15:40 GMT
Yes i was doing infinite loop thing. I will try to use trace with 3.2.0
because HBase 0.98 wont work with 4.1.0 version. There are too many changes
in HTrace APIs etc.

Thanks for input. :)

On Tue, Dec 13, 2016 at 10:51 PM, Colin McCabe <cmccabe@apache.org> wrote:

> On Tue, Dec 13, 2016, at 03:15, Mihir Monani wrote:
> > Hi,
> >
> > I am using below version of HBase and HTrace :-
> >
> > HBase 0.98.x
> >
> > HTrace 3.1.0
>
> Hi Mihir,
>
> That's a very old version of HTrace, from two years ago.  I really
> recommend using modern versions, with a setup like this:
> http://blog.cloudera.com/blog/2015/12/new-in-cloudera-labs-
> apache-htrace-incubating/
>
> >
> > I am trying to store spans in HBase itself but its not storing any data
> > in
> > HBase  There are no errors or warnings. Also when I start HBase , it will
> > also print log line , something like this  " successfully loaded
> > SpanReceiver."
>
> What's the goal?  To store spans in HBase or to view tracing of HBase
> itself?  If you are tracing HBase itself, you should expect to see that
> log message.  It is not a good idea to trace hbase if you are also using
> HBase to store the traces themselves (there is an infinite recursion
> issue here).
>
> best,
> Colin
>
>
> >
> > I am following this documentation for configuration :-
> >
> > https://github.com/apache/incubator-htrace/tree/3.1/htrace-hbase
> >
> > Can any one help me out?
> >
> > Thanks,
> > Mihir Monani
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message