hivemind-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrea Chiumenti" <kium...@gmail.com>
Subject small problem with configuration point
Date Sat, 25 Feb 2006 14:43:14 GMT
Hi!
I have a problem with configuration/contributions in hivemind.

Here it is what I have into my xml:
<schema id="roles">
        <element name="role">
            <conversion class="java.lang.String" />
        </element>
    </schema>

    <configuration-point id="AccessAll" schema-id="roles"/>
    <contribution configuration-id="AccessAll">
        <role>administrator</role>
        <role>user</role>
    </contribution>

---------------
And again:

<schema id="MenuItem">
        <element name="item">
            <attribute name="id" required="true"/>
            <attribute name="order" required="false"/>
            <attribute name="parentId" required="true"/>
            <attribute name="label" required="true"/>
            <attribute name="page" required="false"/>
            <attribute name="target" required="false"/>
            <attribute name="tag" required="false"/>
            <attribute name="rolesConfigurationId" required="false"
translator="configuration"/>
            <conversion class="menu.MenuItem" />
        </element>
    </schema>

    <configuration-point id="MenuItems" schema-id="MenuItem"/>
    <contribution configuration-id="MenuItems">
        <item     id="Main"
                parentId="leftMenu"
                label="Main"
                order="0"
                rolesConfigurationId="jfly.roles.AccessAll"
                />
        <item     id="Home"
                parentId="Main"
                label="Home"
                page="Home"
                rolesConfigurationId="jfly.roles.AccessAll"
                />
    </contribution>


The problem is that, when I debug the methos
setRolesConfigurationId(Collection roles)
Roles is an empty HashSet!

Could some1 help me please ?

Regards,
kiuma

Mime
View raw message