hivemind-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Knut Wannheden <knut.wannhe...@gmail.com>
Subject Re: Troubles with configuration
Date Mon, 23 May 2005 15:01:38 GMT
Looks like a typo in the module name...

<module id="UserProfilService" version="1.0.0">

vs.

"Configuration point UserProfileService.User does not exist."

I suppose a message like this would have been more helpful:

"Module UserProfileService does not exist."

--knut

On 5/23/05, belaran <belaran@gmail.com> wrote:
> I check this, the additionnal configuration point was a cut/paste
> error ( everyone knows that cut/paste are evil, but we all do it
> anyway)...
> I corrected this but i still got this error:
> 
> org.apache.hivemind.ApplicationRuntimeException: Configuration point
> UserProfileService.User does not exist.
> 
> with this 'correct' hivmodule :
> 
> <?xml version="1.0"?>
> <module id="UserProfilService" version="1.0.0">
>         <configuration-point id="Silver">
>                 <schema>
>                         <element name="profile">
>                                 <attribute name="id" required="true"/>
>                                 <attribute name="securityClearance" required="true"/>
>                                         <conversion class="user.implementation.SilverUser"/>
>                         </element>
>                 </schema>
>         </configuration-point>
> 
>         <configuration-point id="User">
>                 <schema>
>                         <element name="profile">
>                                 <attribute name="id" required="true"/>
>                                 <attribute name="securityClearance" required="true"/>
>                                         <conversion class="user.implementation.GoldUser"/>
>                         </element>
>                 </schema>
>         </configuration-point>
> 
>         <contribution configuration-id="hivemind.SymbolSources">
>                 <source name="configurator" class="user.implementation.Configurator"/>
>         </contribution>
> 
>         <contribution configuration-id="User">
>                 <profile id="1" securityClearance="${firstLevel}"/>
>         </contribution>
> 
>                 <contribution configuration-id="Silver">
>                 <profile id="1" securityClearance="${secondLevel}"/>
>         </contribution>
> </module>
> 
> 2005/5/23, Knut Wannheden <knut.wannheden@gmail.com>:
> > Belaran,
> >
> > I think that if you check the logs you should find that HiveMind
> > reports an error stating that the "Silver" configuration point is
> > duplicated. Can you verify this? Does this solve your problem?
> >
> > --knut
> >
> > On 5/23/05, Knut Wannheden <knut.wannheden@gmail.com> wrote:
> > > One thing that caught my eye was that you have defined two
> > > configuration points with the id "Silver". That isn't allowed. I'm
> > > surprised that this doesn't result in an error being reported. I'll
> > > try to verify this.
> > >
> > > --knut
> > >
> >
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: hivemind-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: hivemind-user-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message