hive-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Loren Siebert <lo...@siebert.org>
Subject Re: Hive Web UI 404
Date Wed, 05 Oct 2011 16:17:06 GMT
Not sure if you are interested in alternative solutions to HWI, but you might want to check
out Beeswax in Hue (https://ccp.cloudera.com/display/HUE/Beeswax).

On Oct 5, 2011, at 9:10 AM, <jcfolsom@pureperfect.com> wrote:

> Hi,
> 
> Trying to get the Hive Web UI running, but it 404s. Everything seems to
> be configured correctly running:
> 
> hive --service hwi
> 11/10/05 11:02:43 INFO hwi.HWIServer: HWI is starting up
> 11/10/05 11:02:43 INFO mortbay.log: Logging to
> org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter(org.mortbay.log) via
> org.mortbay.log.Slf4jLog
> 11/10/05 11:02:43 INFO mortbay.log: jetty-6.1.26
> 11/10/05 11:02:43 INFO mortbay.log: Extract
> /home/cfolsom/tools/servers/hive/current/lib/hive-hwi-0.7.0.war to
> /tmp/Jetty_0_0_0_0_9999_hive.hwi.0.7.0.war__hwi__camk6k/webapp
> 11/10/05 11:02:44 INFO mortbay.log: Started SocketConnector@0.0.0.0:9999
> 
> Jetty comes up at 9999, but gives 404's when trying to access the index
> or anything else. From my understanding, this should work out of the box
> as the only three properties required are:
> 
> hive.hwi.listen.host
> hive.hwi.listen.port
> hive.hwi.war.file
> 
> and the defaults should be fine. There doesn't seem to be a log file for
> Jetty. What am I missing?
> 
> Thanks,
> 
> Chris
> 


Mime
View raw message