hive-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "ozgur yilmaz (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (HIVE-10496) Hive xpath udf not getting the values within xml content
Date Wed, 04 Jan 2017 13:19:58 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-10496?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

ozgur yilmaz reassigned HIVE-10496:
-----------------------------------

    Assignee: ozgur yilmaz

> Hive xpath udf not getting the values within xml content
> --------------------------------------------------------
>
>                 Key: HIVE-10496
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-10496
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>          Components: Hive, HiveServer2, UDF
>    Affects Versions: 0.13.1
>         Environment: CDH5.2.x, CDH5.3.x
>            Reporter: Madhan Sundararajan Devaki
>            Assignee: ozgur yilmaz
>            Priority: Blocker
>
> None of the following select statements return values, for an XML content stored as String
in a Hive 0.13 external AVRO table.
> 1. select xpath(pcdata, '//ResponseData/*/text()') from tablewithXML where id = '10'
and key = '111'"
> 2. select xpath(pcdata, '//FormResponse/ResponseData/*/text()') from tablewithXML where
id = '10' and key = '111'"
> Only an empty array is returned.
> []
> For example, please find below the XML content.
> :
> <FormResponse>  					<ResponseData>7.11.250x</ResponseData>  				</FormResponse>
 				<FormResponse>  					<ResponseData>356z</ResponseData>  				</FormResponse>
> :



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message