hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sahil Takiar <takiar.sa...@gmail.com>
Subject Re: build bot on master
Date Mon, 31 Oct 2016 21:34:29 GMT
Seems to be happening again today.

On Fri, Oct 28, 2016 at 11:29 AM, Siddharth Seth <sseth@apache.org> wrote:

> Restarted the ptest server. That normally fixes this error.
>
> On Fri, Oct 28, 2016 at 10:33 AM, Eugene Koifman <ekoifman@hortonworks.com
> >
> wrote:
>
> > Hi,
> > all test runs are failing with the error below.   Does anyone know how to
> > fix it?
> >
> > Thanks,
> > Eugene
> >
> > from https://builds.apache.org/view/H-L/view/Hive/job/
> > PreCommit-HIVE-Build/1866/console
> >
> >
> >
> >
> > Build/hive/build/hive/testutils/ptest2/target/lib/
> > guice-assistedinject-3.0.jar
> > [INFO] Copying velocity-1.7.jar to /home/jenkins/jenkins-slave/
> > workspace/PreCommit-HIVE-Build/hive/build/hive/
> > testutils/ptest2/target/lib/velocity-1.7.jar
> > [INFO] ------------------------------------------------------------
> > ------------
> > [INFO] BUILD SUCCESS
> > [INFO] ------------------------------------------------------------
> > ------------
> > [INFO] Total time: 10.833 s
> > [INFO] Finished at: 2016-10-28T15:57:26+00:00
> > [INFO] Final Memory: 29M/723M
> > [INFO] ------------------------------------------------------------
> > ------------
> > + local 'PTEST_CLASSPATH=/home/jenkins/jenkins-slave/
> > workspace/PreCommit-HIVE-Build/hive/build/hive/
> > testutils/ptest2/target/hive-ptest-1.0-classes.jar:/home/
> > jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HIVE-Build/hive/build/hive/
> > testutils/ptest2/target/lib/*'
> > + java -cp '/home/jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HIVE-
> > Build/hive/build/hive/testutils/ptest2/target/hive-
> > ptest-1.0-classes.jar:/home/jenkins/jenkins-slave/
> > workspace/PreCommit-HIVE-Build/hive/build/hive/
> testutils/ptest2/target/lib/*'
> > org.apache.hive.ptest.api.client.PTestClient --command testStart
> > --outputDir /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HIVE-
> > Build/hive/build/hive/testutils/ptest2/target --password '****'
> > --testHandle PreCommit-HIVE-Build-1866 --endpoint
> > http://104.198.109.242:8080/hive-ptest-1.0 --logsEndpoint
> > http://104.198.109.242/logs/ --profile master-mr2 --patch
> > https://issues.apache.org/jira/secure/attachment/
> > 12835837/HIVE-15093.1.patch --jira HIVE-15093
> >
> >
> > Logs are located: http://104.198.109.242/logs/PreCommit-HIVE-Build-1866
> >
> >
> > Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: 404 Not Found
> >         at org.apache.hive.ptest.api.client.PTestClient.
> > downloadTestResults(PTestClient.java:189)
> >         at org.apache.hive.ptest.api.client.PTestClient.testStart(
> > PTestClient.java:137)
> >         at org.apache.hive.ptest.api.client.PTestClient.main(
> > PTestClient.java:320)
> > + ret=1
> > + unpack_test_results
> > + '[' -z /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HIVE-
> Build/hive/build
> > ']'
> > + cd /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HIVE-
> > Build/hive/build/hive/testutils/ptest2/target
> > + [[ -f test-results.tar.gz ]]
> > + exit 1
> > + rm -f /tmp/tmp.r59JTiDlN1
> > Build step 'Execute shell' marked build as failure
> > Recording test results
> > ERROR: Step ?Publish JUnit test result report? failed: Test reports were
> > found but none of them are new. Did tests run?
> > For example, /home/jenkins/jenkins-slave/workspace/PreCommit-HIVE-
> > Build/hive/build/test-results/TEST-1-TestCliDriver-udf_
> > upper.q-ctas_date.q-schema_evol_orc_acidvec_table_update.
> > q-and-27-more-TEST-org.apache.hadoop.hive.cli.TestCliDriver.xml is 2
> days
> > 19 hr old
> >
> > [description-setter] Description set<http://stacktrace.jenkins-
> > ci.org/search?query=[description-setter]%20Description%20set>:
> > HIVE-15093  /   master-mr2
> > Finished: FAILURE
> >
>



-- 
Sahil Takiar
Senior Software Engineer at LinkedIn
takiar.sahil@gmail.com | (510) 673-0309

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message