hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lefty Leverenz <leftylever...@gmail.com>
Subject Re: Submitting via WebHCat won't put hive log into ATS?
Date Tue, 24 Mar 2015 00:37:03 GMT
Should this be documented in the wiki?  (For example, in the WebHCat
Configuration
Variables
<https://cwiki.apache.org/confluence/display/Hive/WebHCat+Configure#WebHCatConfigure-ConfigurationVariables>
section
with a link from Error Logs
<https://cwiki.apache.org/confluence/display/Hive/GettingStarted#GettingStarted-ErrorLogs>
in
Getting Started.)

-- Lefty

On Mon, Mar 23, 2015 at 8:00 PM, Xiaoyong Zhu <xiaoyzhu@microsoft.com>
wrote:

>  Confirmed with Zhijie Shen from Hortonworks (big thanks for the help!)
> and it is actually caused by the fact that WebHCat does not know Hive
> configurations.
>
> Assuming you have set the following properties for Hive:
>
>  Then putting these three properties into *templeton.hive.properties *would
> workaround this issue.
>
>
>
> Xiaoyong
>
>
>
> *From:* Xiaoyong Zhu [mailto:xiaoyzhu@microsoft.com]
> *Sent:* Saturday, March 21, 2015 8:15 PM
> *To:* user@hive.apache.org
> *Subject:* Submitting via WebHCat won't put hive log into ATS?
>
>
>
> Hi Hive experts,
>
>
>
> I know that Hive is writing logs to ATS (application timeline server) when
> a hive script is executed from the CLI. However, when I try to submit Hive
> jobs from WebHCat, it seems that it does not write logs into ATS? How could
> I configure Hive to make the jobs submitted from WebHCat also log into ATS?
>
>
>
> Thanks!
>
>
>
> Xiaoyong
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message