hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "mahendra (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (HIVE-8672) Cognos hive data source connection going in loop
Date Thu, 30 Oct 2014 16:24:33 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-8672?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

mahendra updated HIVE-8672:
---------------------------
    Description: 
Hi There,

We have installed hive 0.9.0  with hadoop 2.2 on AIX6.1 server with IHS7.0.
We have to create a hive data source connection in Cognos and test the connectivity. We have
already followed all the instructions as per below link but while testing connection its going
in loop. database sign on is ok and having full right. Appreciate if one can help to get this
sorted.
http://www.ibm.com/developerworks/library/ba-cognosbi10-infospherebiginsights/

Regards,
MM


  was:
Hi there,

We have installed hive 0.9.0  with hadoop 2.2 on AIX6.1 server with IHS7.0.
We have to create a hive data source connection in cognos and test the connectivity. We have
alredy followed all the instaructions as per below link but while testing connection its going
in loop. database sign on is ok and having full right. Appriciate if one can help to get this
sorted.
http://www.ibm.com/developerworks/library/ba-cognosbi10-infospherebiginsights/

Regards,
MM


> Cognos hive data source connection going in loop
> ------------------------------------------------
>
>                 Key: HIVE-8672
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-8672
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>          Components: Configuration, Database/Schema
>    Affects Versions: 0.9.0
>         Environment: hive 0.9.0  with hadoop 2.2 on AIX6.1 server with IHS7.0
>            Reporter: mahendra
>            Priority: Critical
>
> Hi There,
> We have installed hive 0.9.0  with hadoop 2.2 on AIX6.1 server with IHS7.0.
> We have to create a hive data source connection in Cognos and test the connectivity.
We have already followed all the instructions as per below link but while testing connection
its going in loop. database sign on is ok and having full right. Appreciate if one can help
to get this sorted.
> http://www.ibm.com/developerworks/library/ba-cognosbi10-infospherebiginsights/
> Regards,
> MM



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message