hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lefty Leverenz (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HIVE-6582) missing ; in HTML entities like &lt; in conf file
Date Tue, 20 May 2014 08:39:38 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-6582?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14002954#comment-14002954
] 

Lefty Leverenz commented on HIVE-6582:
--------------------------------------

Release 0.13.0 includes these fixes in the description of hive.user.install.directory.

This jira can be closed without committing the patch.

> missing ; in HTML entities like &lt; in conf file
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: HIVE-6582
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-6582
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>          Components: Configuration
>    Affects Versions: 0.14.0
>            Reporter: Pierre Nerzic
>            Priority: Trivial
>         Attachments: HIVE-6582.1.patch.txt
>
>
> In conf/hive-default.xml.template, line 2392, the description of the property is malformed
: &lthive... instead of &lt ;hive... and 3 other like this : &gt on the same line.
> (I have problems with wikification to display &lt ; and not <)
> This causes an error when launching hive : org.xml.sax.SAXParseException (translated
from french) reference to entity "lthive.user.install.directory" must end with ';'.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message