hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sebastian (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HIVE-4598) Incorrect results when using subquery in multi table insert
Date Thu, 23 May 2013 14:23:20 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-4598?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13665218#comment-13665218
] 

Sebastian commented on HIVE-4598:
---------------------------------

The same problem exists when <x> is a view.
                
> Incorrect results when using subquery in multi table insert
> -----------------------------------------------------------
>
>                 Key: HIVE-4598
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-4598
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>          Components: Query Processor
>    Affects Versions: 0.11.0
>            Reporter: Sebastian
>
> I'm using a multi table insert like this:
> FROM <x>
> INSERT INTO TABLE t PARTITION (type='x')
> SELECT * WHERE type='x'
> INSERT INTO TABLE t PARTITION (type='y')
> SELECT * WHERE type='y';
> Now when <x> is the name of a table, everything works as expected.
> However if I use a subquery as <x>, the query runs but it inserts all results from
the subquery into each partition, as if there were no "WHERE" clauses in the selects.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message