hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Carl Steinbach (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (HIVE-3013) TestCliDriver cannot be debugged with eclipse since hadoop_home is set incorrectly
Date Mon, 11 Jun 2012 20:43:43 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-3013?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13293056#comment-13293056
] 

Carl Steinbach commented on HIVE-3013:
--------------------------------------

@Ashutosh:

bq. HiveCLI.launch launches successfully, but doesnt work because of incorrect config.

It seems to work for me, but maybe I'm just not trying the right commands. When you run it
how does it fail?

bq. FWIW, I ran all 887 ql tests from TestCliDriver. 36 of them failed. Investigating those
will require separate kind of work so could be taken up in followup issue.

I don't suppose you still have the list of failures available?
                
> TestCliDriver cannot be debugged with eclipse since hadoop_home is set incorrectly
> ----------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HIVE-3013
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-3013
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>          Components: Build Infrastructure
>    Affects Versions: 0.9.0
>            Reporter: Namit Jain
>            Assignee: Carl Steinbach
>             Fix For: 0.10.0
>
>         Attachments: HIVE-3013.2.patch.txt, HIVE-3013.3.patch.txt, hive.3013.1.patch
>
>


--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message