hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Weise <...@yahoo-inc.com>
Subject Re: Branch 0.9 maven snapshots?
Date Tue, 01 May 2012 17:00:29 GMT
Since 0.9 was released there should now be 0.9.1 snapshots, but the jenkins
build keeps on failing and nothing is pushed.

https://repository.apache.org/content/groups/snapshots-group/org/apache/hive
/hive-exec/0.9.0-SNAPSHOT/


On 5/1/12 9:53 AM, "Alejandro Abdelnur" <tucu@cloudera.com> wrote:

> AFAIK there used to be 0.9.0-SNAPSHOTs (Oozie was using them). But now
> they are gone and there are 0.9.0 release artifacts. Any reason why
> they where removed?
> 
> thx
> 
> On Mon, Apr 30, 2012 at 9:30 PM, Ashutosh Chauhan <hashutosh@apache.org>
> wrote:
>> Hey Carl,
>> 
>> Build is reported to be failing, though all tests are passing. Any ideas?
>> 
>> Thanks,
>> Ashutosh
>> 
>> On Wed, Apr 25, 2012 at 13:40, Thomas Weise <thw@yahoo-inc.com> wrote:
>> 
>>> Thanks Carl!
>>> 
>>> 
>>> On 4/25/12 1:12 PM, "Carl Steinbach" <carl@cloudera.com> wrote:
>>> 
>>>> Hi Thomas,
>>>> 
>>>> I created the job:
>>>> https://builds.apache.org/job/Hive-0.9.0-SNAPSHOT-h0.21/
>>>> 
>>>> Thanks.
>>>> 
>>>> Carl
>>>> 
>>>> On Tue, Apr 24, 2012 at 6:48 PM, Thomas Weise <thw@yahoo-inc.com> wrote:
>>>> 
>>>>> Looks like there is no maven snapshots build setup for the 0.9 branch
>>> yet.
>>>>> 
>>>>> Can we have this setup similar to what is available for the 0.8 branch?
>>> Or
>>>>> switch that to build 0.9 instead?
>>>>> 
>>>>> Thanks,
>>>>> Thomas
>>>>> 
>>> 
>>> 
> 
> 


Mime
View raw message