hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John Sichi (Updated) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (HIVE-2377) USE database doesn't work when it's first command in session
Date Thu, 20 Oct 2011 23:40:10 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-2377?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

John Sichi updated HIVE-2377:
-----------------------------

    Resolution: Duplicate
        Status: Resolved  (was: Patch Available)

Duplicate of HIVE-2501.
                
> USE database doesn't work when it's first command in session
> ------------------------------------------------------------
>
>                 Key: HIVE-2377
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-2377
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Marcin Kurczych
>            Assignee: Marcin Kurczych
>            Priority: Minor
>         Attachments: HIVE-2377.1.patch
>
>
> When USE database is run as a first command it has no effect:
> USE database;
> SHOW TABLES;
> // wrong - default database tables
> When run twice it works:
> USE database;
> USE database;
> SHOW TABLES;
> // ok
> When SHOW DATABASES is used before it, it works:
> SHOW DATABASES;
> USE database;
> SHOW TABLES;
> // ok

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message