hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carl Steinbach <c...@cloudera.com>
Subject Re: Hudson builds
Date Mon, 25 Jul 2011 20:25:46 GMT
The "Build" section of the job configuration had two ant invocations listed,
and the second one didn't have any targets specified. I removed the second
invocation and expect that this will fix the problem.

On Mon, Jul 25, 2011 at 1:18 PM, John Sichi <jsichi@fb.com> wrote:

> They've been failing consistently for 20 days.  Seems like tests are often
> passing fine, but something else goes wrong, either right after (or during?)
> maven, where it is trying to spawn ant?  See the very end of this log for an
> example:
>
> https://builds.apache.org/job/Hive-trunk-h0.21/846/console
>
> Did some configuration change on the build machine?
>
> JVS
>
> ----
>
>
> maven-publish-artifact
> :
> [artifact:install-provider] Installing provider:
> org.apache.maven.wagon:wagon-http:jar:1.0-beta-2:runtime
> [artifact:deploy] Deploying to
> https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots
>
> [artifact:deploy] [INFO] Retrieving previous build number from
> apache.snapshots.https
> [artifact:deploy] Uploading:
> org/apache/hive/hive-shims/0.8.0-SNAPSHOT/hive-shims-0.8.0-20110725.192514-42.jar
> to repository apache.snapshots.https at
> https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots
>
> [artifact:deploy] Transferring 76K from apache.snapshots.https
> [artifact:deploy] Uploaded 76K
> [artifact:deploy] [INFO] Retrieving previous metadata from
> apache.snapshots.https
> [artifact:deploy] [INFO] Uploading repository metadata for: 'snapshot
> org.apache.hive:hive-shims:0.8.0-SNAPSHOT'
> [artifact:deploy] [INFO] Retrieving previous metadata from
> apache.snapshots.https
> [artifact:deploy] [INFO] Uploading repository metadata for: 'artifact
> org.apache.hive:hive-shims'
> [artifact:deploy] [INFO] Uploading project information for hive-shims
> 0.8.0-20110725.192514-42
>
>
> BUILD SUCCESSFUL
>
> Total time: 207 minutes 4 seconds
> [hive] $ ant
> FATAL: command execution failed.Maybe you need to configure the job to
> choose one of your Ant installations?
>
> java.io.IOException
> : Cannot run program "ant" (in directory
> "/home/jenkins/jenkins-slave/workspace/Hive-trunk-h0.21/hive"):
> java.io.IOException: error=2, No such file or directory
>        at
> java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:460)
>
>        at
> hudson.Proc$LocalProc.<init>(Proc.java:244)
>
>        at
> hudson.Proc$LocalProc.<init>(Proc.java:216)
>
>        at
> hudson.Launcher$LocalLauncher.launch(Launcher.java:698)
>
>        at
> hudson.Launcher$ProcStarter.start(Launcher.java:329)

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message