hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From abhinav narain <abhinavnarai...@gmail.com>
Subject Re: hadoop core 0.20.2 not found
Date Mon, 07 Feb 2011 15:23:30 GMT
I get the following error about hbase, then ?

this is the code recently checked out from svn

    Host repository.apache.org not found. url=
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]     Host repository.apache.org not found. url=
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT-tests.jar
[ivy:resolve]         module not found:
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT
[ivy:resolve]     ==== hadoop-source: tried
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar(test-jar):
[ivy:resolve]
http://mirror.facebook.net/facebook/hive-deps/hadoop/core/hbase-0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar:
[ivy:resolve]
http://mirror.facebook.net/facebook/hive-deps/hadoop/core/hbase-0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]     ==== apache-snapshot: tried
[ivy:resolve]
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.pom
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar:
[ivy:resolve]
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar(test-jar):
[ivy:resolve]
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT-tests.jar
[ivy:resolve]     ==== maven2: tried
[ivy:resolve]
http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.pom
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar(test-jar):
[ivy:resolve]
http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar:
[ivy:resolve]
http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]     ==== datanucleus-repo: tried
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar(test-jar):
[ivy:resolve]
http://www.datanucleus.org/downloads/maven2/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]       -- artifact
org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT!hbase.jar:
[ivy:resolve]
http://www.datanucleus.org/downloads/maven2/org/apache/hbase/hbase/0.89.0-SNAPSHOT/hbase-0.89.0-SNAPSHOT.jar
[ivy:resolve]         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve]         ::          UNRESOLVED DEPENDENCIES         ::
[ivy:resolve]         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve]         :: org.apache.hbase#hbase;0.89.0-SNAPSHOT: not found
[ivy:resolve]         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve]
[ivy:resolve] :: USE VERBOSE OR DEBUG MESSAGE LEVEL FOR MORE DETAILS

BUILD FAILED
/home/narain/hive-trunk/build.xml:199: The following error occurred while
executing this line:
/home/narain/hive-trunk/build.xml:133: The following error occurred while
executing this line:
/home/narain/hive-trunk/build-common.xml:163: impossible to resolve
dependencies:
    resolve failed - see output for details

What should i do ?

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message