hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Carl Steinbach (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Resolved: (HIVE-1646) Hive 0.5 Build Crashing
Date Fri, 29 Oct 2010 22:51:24 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-1646?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Carl Steinbach resolved HIVE-1646.
----------------------------------

    Resolution: Won't Fix

> Hive 0.5 Build Crashing
> -----------------------
>
>                 Key: HIVE-1646
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/HIVE-1646
>             Project: Hive
>          Issue Type: Bug
>          Components: Testing Infrastructure
>    Affects Versions: 0.5.0
>         Environment: SLES 10 SP2, SLES 11, RHEL 5.4, ANT 1.8.1 and ANT 1.7.1, SUN JDK
1.6.14
>            Reporter: Stephen Watt
>
> I've tried this on a variety of configurations. Operating Systems SLES 10 SP2, SLES 11,
RHEL 5.4 on a variety of machines using both ANT 1.8.1 and ANT 1.7.1 and SUN JDK 1.6.14. I've
tried building this by going to the Hive Release page and download hive-0.5.0-src and using
that. I've tried building by obtaining the branch tag release using svn checkout http://svn.apache.org/repos/asf/hadoop/hive/tags/release-0.5.0/
hive-0.5.0-dev. Always the same thing:
> When I run the Hive 0.5 build it runs for just under 2 hours and then crashes with the
following message (tail end of ant.log):
> - - -
>     [junit] diff /home/hive/hive-0.5.0-build/hive-0.5.0-dev/build/ql/test/logs/negative/wrong_distinct2.q.out
/home/hive/hive-0.5.0-build/hive-0.5.0-dev/ql/src/test/results/compiler/errors/wrong_distinct2.q.out
>     [junit] Done query: wrong_distinct2.q
>     [junit] Tests run: 31, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 90.974 sec
>     [junit] Running org.apache.hadoop.hive.ql.tool.TestLineageInfo
>     [junit] Tests run: 5, Failures: 0, Errors: 0, Time elapsed: 0.525 sec
> BUILD FAILED
> /home/hive/hive-0.5.0-build/hive-0.5.0-dev/build.xml:151: The following error occurred
while executing this line:
> /home/hive/hive-0.5.0-build/hive-0.5.0-dev/build.xml:91: The following error occurred
while executing this line:
> /home/hive/hive-0.5.0-build/hive-0.5.0-dev/build-common.xml:327: Tests failed!
> Total time: 94 minutes 43 seconds
> - - -
> My build script is very simplistic :
> #!/bin/sh
> # Set Build Dependencies
> set PATH=$PATH:/home/hive/Java-Versions/jdk1.6.0_14/bin/
> export JAVA_HOME=/home/hive/Java-Versions/jdk1.6.0_14
> export BUILD_DIR=/home/hive/hive-0.5.0-build
> export ANT_HOME=$BUILD_DIR/apache-ant-1.8.1
> export HIVE_INSTALL=$BUILD_DIR/hive-0.5.0-dev/
> export PATH=$PATH:$ANT_HOME/bin
> # Run Build and Unit Test
> cd $HIVE_INSTALL
> ant clean test tar -logfile ant.log

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message