hive-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shyam Sarkar <shyam_sar...@yahoo.com>
Subject RE: Eclipse run fails !!
Date Tue, 03 Feb 2009 19:59:30 GMT
Dear Ashish,

For the last few days I tried eclipse 3.4.1 with 0.17.2.1 version and got the same errors
with run->run. Then I looked into bin/hive command and found that it could not create table
in HDFS. The reason was that I could not create /user/hive/warehouse directory inside HDFS.
It was using Linux FS.
This is why I switched to 0.19.0 where directories in HDFS can be created.

Could you please tell me which exact version of hadoop will work fine with eclipse runs ?
 I want to get rid of errors in project itself (before any run).

Regards,
Shyam

--- On Tue, 2/3/09, Ashish Thusoo <athusoo@facebook.com> wrote:

> From: Ashish Thusoo <athusoo@facebook.com>
> Subject: RE: Eclipse run fails !!
> To: "hive-dev@hadoop.apache.org" <hive-dev@hadoop.apache.org>, "shyam_sarkar@yahoo.com"
<shyam_sarkar@yahoo.com>
> Date: Tuesday, February 3, 2009, 11:38 AM
> Hi Shyam,
> 
> We have not really tried the eclipse stuff for 0.19.0. Is
> it possible for you to use 0.17.0 for now, while we figure
> this out...
> 
> Ashish
>  
> -----Original Message-----
> From: Shyam Sarkar [mailto:shyam_sarkar@yahoo.com] 
> Sent: Tuesday, February 03, 2009 11:26 AM
> To: hive-dev@hadoop.apache.org
> Subject: Eclipse run fails !!
> 
> Hello,
> 
> I have hive project loaded inside eclipse 3.4.1 and hadoop
> 0.19.0 is running in the background. I could create tables
> from bin/hive command.
> But when I try to run->run inside eclipse it says::
> 
> "Errors exist with required project(s):
> 
> hive
> 
> Proceed with launch ?"
> 
> and then it gives many errors.
> 
> Can someone please tell me why there are errors in project
> hive ?  I followed all steps correctly from hive wiki.
> 
> Regards,
> shyam_sarkar@yahoo.com


      

Mime
View raw message