helix-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kanak Biscuitwala <kana...@hotmail.com>
Subject RE: Error building 0.7.0 per doc instructions
Date Thu, 30 Jan 2014 21:09:26 GMT

Hi Patrick,
We have identified and fixed this problem. It will be remedied in the next release.
Thanks,Kanak
> Date: Thu, 30 Jan 2014 14:36:26 -0500
> Subject: Error building 0.7.0 per doc instructions
> From: pperalta@gopivotal.com
> To: user@helix.apache.org
> 
> Hello,
> 
> I don't know if this is the appropriate avenue to report this, but
> today I followed the instructions indicated here:
> 
> http://helix.incubator.apache.org/0.7.0-incubating-docs/Building.html
> 
> When I executed mvn, I got the following errors:
> 
> The project org.apache.helix:0.6.2-incubating-site:0.7.1-incubating-SNAPSHOT
> (/Users/pperalta/src/apache/helix/site-releases/0.6.2-incubating/pom.xml)
> has 1 error
>      Non-resolvable parent POM: Could not find artifact
> org.apache.helix:site-releases:pom:0.7.1-incubating-SNAPSHOT and
> 'parent.relativePath' points at wrong local POM @ line 23, column 11
> -> [Help 2]
> 
>    The project org.apache.helix:0.7.0-incubating-site:0.6.2-incubating-SNAPSHOT
> (/Users/pperalta/src/apache/helix/site-releases/0.7.0-incubating/pom.xml)
> has 1 error
>      Non-resolvable parent POM: Could not find artifact
> org.apache.helix:site-releases:pom:0.6.2-incubating-SNAPSHOT and
> 'parent.relativePath' points at wrong local POM @ line 23, column 11
> -> [Help 2]
> 
>    The project org.apache.helix:trunk-site:0.7.1-incubating-SNAPSHOT
> (/Users/pperalta/src/apache/helix/site-releases/trunk/pom.xml) has 1
> error
>      Non-resolvable parent POM: Could not find artifact
> org.apache.helix:site-releases:pom:0.7.1-incubating-SNAPSHOT and
> 'parent.relativePath' points at wrong local POM @ line 23, column 11
> -> [Help 2]
> 
> I assume these problems are not present in the current development
> branches, but I thought you should be aware so that other new users
> don't experience the same issues. Not sure if the mail list accepts
> attachments but I've attached the changes to the site POMs I had to
> make in order to get the tag to build.
> 
> Thanks!
> Patrick
 		 	   		  
Mime
View raw message