hc-httpclient-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stefan Magnus Landrø <stefan.lan...@gmail.com>
Subject Re: unable to log using log4j for httpclient4.1.3 in JBoss EAP6.0
Date Wed, 09 Sep 2015 06:05:04 GMT
Isn't this rather a log4j issue?

Sendt fra min iPhone

> Den 9. sep. 2015 kl. 04.23 skrev Tony <cmnewsletter@gmail.com>:
> 
> Hi,
> 
> We are using slf4j&log4j for our web application logging, and we put the
> log4j.xml file out of our  WAR file so that any changes to the log4j.xml
> will be read by our scheduler(every 10 min) and take effect without
> restarting the JBoss server.
> 
> The problem we are having is that even after we put the
> <logger name="org.apache.http">
>    <level value="DEBUG"/>
>  </logger>
> 
> into our log4j.xml, none of the httpclient log is getting logged at all.
> 
> It only works when we add the following line into the standalone.xml:
> 
>           <file-handler name="APP_LOG">
>                <formatter>
>                <pattern-formatter pattern="%d{HH:mm:ss,SSS} %-5p [%c] (%t)
> %s%E%n"/>
>                </formatter>
>                <file path="C:/directoryOutsideJBoss/logs/app.log"/>
>                <append value="true"/>
>            </file-handler>
>            <logger category="org.apache.http">
>                <level name="DEBUG"/>
>                <handlers>
>                    <handler name="APP_LOG"/>
>                </handlers>
>            </logger>
> but this solution is not acceptable since we have to restart the JBoss
> server to have the new logging take effect.
> 
> I did pass the following parameter when starting JBoss:
> 
> -Dlog4j.configuration=file:C:\directoryOutsideJBoss\conf\log4j.xml
> 
> 
> In out WAR/lib directory,  we have:
> httpclient-4.1.3.jar
> httpcore-4.1.4.jar
> log4j-1.2.17.jar
> slf4j-api-1.7.2.jar
> slf4j-log4j12-1.7.2.jar
> 
> Below is our jboss-deployment-structure.xml
> 
> <jboss-deployment-structure>
>  <deployment>
>    <exclusions>
>      <module name="org.apache.commons.configuration"/>
>      <module name="org.apache.log4j" />
>      <module name="org.jboss.logging"/>
>      <module name="org.slf4j" />
>      <module name="org.slf4j.impl" />
>      <module name="org.apache.httpcomponents" />
>    </exclusions>
>    <dependencies>
>      <module name ="org.apache.commons.lang"/>
>      <module name ="org.apache.commons.beanutils"/>
>      <module name ="org.apache.commons.codec"/>
>      <module name ="org.apache.commons.io"/>
>      <module name ="org.javassist"/>
>      <module name ="org.picketbox"/>
>      <module name ="javax.ws.rs.api"/>
>      <module name="org.dom4j" />
>      <module name="org.apache.commons.collections"/>
>      <module name="com.google.guava"/>
>      <module name="org.apache.cxf" />
>      <module name="org.jboss.remote-naming" />
>    </dependencies>
>  </deployment>
> </jboss-deployment-structure>
> 
> BTW, I tried latest HttpClient4.5, same problem.
> 
> Thanks in advance.
> 
> Tony

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org


Mime
View raw message