hc-httpclient-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vasudevan Comandur <vcoman...@gmail.com>
Subject Re: Parsing of Set-Cookie in HTTPClient 3.1 Version
Date Tue, 02 Oct 2012 18:55:02 GMT
Hi William,

    Can I provide you the trace taken from web proxy product?. Would that
help.

    What I saw was that IEEE site was sending a cookie as a JSON object
which is sent earlier and HTTPClient was not
    processing it properly.

    I hope the below cookie data would give a clue as to why HTTPClient was
not processing the data correctly.

Regards
 Vasu

On Mon, Oct 1, 2012 at 11:40 PM, William Speirs <wspeirs@apache.org> wrote:

> Can you provide a wire log from HttpClient (set log level to debug for the
> client)?
>
> Bill-
>
> On Thu, Sep 27, 2012 at 3:49 PM, Vasudevan Comandur <vcomandur@gmail.com
> >wrote:
>
> > Hi,
> >
> >   I am using HTMLUnit 2.6 which uses the HTTPClient 3.1 jar file. The
> > cookie value returned to HTMLUnit has corrupted values.
> >   Trying to figure why the value of the Cookie string has changed.
> >
> >   I was analysing the data transfer thru a web proxy tool and this is
> what
> > I found.
> >
> >   Original Set-Cookie header from Host
> >
> >
> >
> >
> xploreCookies={"standardsLicenseId":"0","openUrl":"NA","enterpriseLicenseId":"0","isIp":"false","desktopReportingUrl":"null","openUrlImgLoc":"NA","products":"IEL|VDE|","contactName":"NA","isChargebackUser":"false","contactEmail":"NA","oldSessionKey":"KFWG946KOwzR11w2m1Nxxx2B9vUv3g87Pm3*6ZpsGyUs14HLuWsDK7Bx2FIQx3Dx3D-18x2dv10fgohpBt3Xs0XqhOfBNgx3Dx3D1t5obVnf1D9x2BkhlHMXhZOQx3Dx3D-XrL4FnIlW2OPkqtVJq0LkQx3Dx3D-tujOLwhFqtX7Pa7HGqmCXQx3Dx3D","userIds":"80882","instImage":"","isInst":"true","isDelegatedAdmin":"false","isMember":"false","customerSurvey":"NA","smallBusinessLicenseId":"0","openUrlTxt":"NA"};
> > domain=.ieee.org; path=/
> >
> >    The values that were sent out on the wire by HTTPClient due to
> > redirection is
> >
> >
> >
> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> >
> > xploreCookies={"standardsLicenseId":"0"; "openUrl":"NA"=;
> > "enterpriseLicenseId":"0"=; "isIp":"false"=;
> "desktopReportingUrl":"null"=;
> > "openUrlImgLoc":"NA"=; "products":"IEL|VDE|"=; "contactName":"NA"=;
> > "isChargebackUser":"false"=; "contactEmail":"NA"=;
> >
> >
> "oldSessionKey":"KFWG946KOwzR11w2m1Nxxx2B9vUv3g87Pm3*6ZpsGyUs14HLuWsDK7Bx2FIQx3Dx3D-18x2dv10fgohpBt3Xs0XqhOfBNgx3Dx3D1t5obVnf1D9x2BkhlHMXhZOQx3Dx3D-XrL4FnIlW2OPkqtVJq0LkQx3Dx3D-tujOLwhFqtX7Pa7HGqmCXQx3Dx3D"=;
> > "userIds":"80882"=; "instImage":""=; "isInst":"true"=;
> > "isDelegatedAdmin":"false"=; "isMember":"false"=;
>  "customerSurvey":"NA"=;
> > "smallBusinessLicenseId":"0"=; "openUrlTxt":"NA"}=
> >
> >   Can someone throw light on why the cookie value has been changed?.
> >
> >    Any pointers and help required to solve this problem is appreciated.
> >
> >    Looking forward to the reply.
> >
> > Thanks & Regards
> >  Vasu
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message