hc-httpclient-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rodrigo B. Campacci" <rbcampa...@yahoo.com.br>
Subject RE: Problem with Proxy Basic Authentication
Date Fri, 28 Jan 2011 02:33:19 GMT
I downloaded http client from
http://ftp.unicamp.br/pub/apache//httpcomponents/httpclient/binary/httpcomponents-client-4.1-bin.tar.gz

And included in my pom.xml:
		<dependency>
			<groupId>org.apache.http</groupId>
			<artifactId>httpcore</artifactId>
			<version>4.1</version>
			<scope>compile</scope>
		</dependency>
		<dependency>
			<groupId>org.apache.http</groupId>
			<artifactId>httpclient</artifactId>
			<version>4.1</version>
			<scope>compile</scope>
		</dependency>

And now I realized that I used a wrong groupId... Then I changed to org.apache.httpcomponents.
Then deleted all related components from local maven repository and generate the jar again,
and all is working now!

New entries in my pom.xml:
		<dependency>
			<groupId>org.apache.httpcomponents</groupId>
			<artifactId>httpcore</artifactId>
			<version>4.1</version>
			<scope>compile</scope>
		</dependency>
		<dependency>
			<groupId>org.apache.httpcomponents</groupId>
			<artifactId>httpclient</artifactId>
			<version>4.1</version>
			<scope>compile</scope>
		</dependency>

Thanks,

Rodrigo B. Campacci
rbcampacci@yahoo.com.br 


-----Original Message-----
From: Rodrigo B. Campacci [mailto:rbcampacci@yahoo.com.br] 
Sent: quinta-feira, 27 de janeiro de 2011 19:44
To: 'HttpClient User Discussion'
Subject: RE: Problem with Proxy Basic Authentication

Ok, maybe the maven repo where I get http-client has a problem!
Let me check!

Thanks again!

Rodrigo B. Campacci
rbcampacci@yahoo.com.br 


-----Original Message-----
From: Oleg Kalnichevski [mailto:olegk@apache.org] 
Sent: quinta-feira, 27 de janeiro de 2011 19:13
To: 'HttpClient User Discussion'
Subject: RE: Problem with Proxy Basic Authentication

On Thu, 2011-01-27 at 17:54 -0200, Rodrigo B. Campacci wrote:
> Thanks, Oleg!
> 
> Just included Apache Commons Codec in my pom.xml and it works!
> 
> 		<dependency>
> 		  <groupId>org.apache.commons</groupId>
> 		  <artifactId>commons-codec</artifactId>
> 		  <version>1.3</version>
> 		</dependency>
> 
> But remains one question: this dependency shouldn't be in the http-client (or http-core)
pom.xml?
> 

It is. Have a look.

http://svn.apache.org/repos/asf/httpcomponents/httpclient/tags/4.1/httpclient/pom.xml

Oleg



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org


Mime
View raw message