hc-httpclient-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ole Matzura <...@eviware.com>
Subject Re: NTLM authentication stops working after upgrade to SP2
Date Thu, 31 Jan 2008 11:29:16 GMT
Thanks Oleg!

do you know if there is any way to re-enable NTLMv1 on the server?

regards,

/Ole
eviware.com

Oleg Kalnichevski wrote:
> On Thu, 2008-01-31 at 12:18 +0100, Support wrote: 
>   
>> Hi,
>>
>> strange problem; maybe any of you have had a similar experience: after 
>> upgrading a server to windows xp sp2, NTLM authentication with 
>> httpclient 3.0.1 has stopped working.. no changes have been made on the 
>> client side.. The error in the Windows event-log is
>>
>> Logon Failure:
>>  	Reason:		Unknown user name or bad password
>>
>>
>> any ideas?
>>
>>     
>
> Apparently NTLMv1 support got silently disabled during the upgrade
> process. Currently HttpClient does not support NTLMv2 and is very
> unlikely to get it in the future.
>
> Oleg 
>
>   
>> thanks in advance!
>>
>> regards,
>>
>> /Ole
>> eviware.com
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
>> For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org
>>
>>
>>     
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
> For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org
>
>
>
>
>   

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-users-unsubscribe@hc.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-users-help@hc.apache.org


Mime
View raw message