hc-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 35843] - LogConfigurationException ???
Date Tue, 26 Jul 2005 18:50:44 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35843>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=35843





------- Additional Comments From mohamed@lyricfind.com  2005-07-26 20:50 -------
(In reply to comment #2)
> Hello Mohamed,
> 
> the LogConfigurationException indicates that there is a problem
> with your logging setup. Please have a look at our logging guide
> and also check out the commons-logging documentation to set up
> your environment correctly.
> 
> http://jakarta.apache.org/commons/httpclient/logging.html
> http://jakarta.apache.org/commons/logging/
> 
> cheers,
>   Roland
> 

I tried doing what those docs told me to do but it did not solve the problem. 
Maybe some more information might be useful.

I use netbeans ide 4.0 to do my development.  When i run my program from within
netbeans i get no problems and the program executes properly.  When i then
attempt to run the same code through a command line interface i get the
java.lang.ExceptionInInitializerError.  There is no stack trace with the error
obvoiusly but when i do a getCause().printStackTrace() I see that the error is
being returned by your HTTPClient Code which uses logging.  The
org.apache.logging.LogConfigurationException is that exception i get.

I have the logging jars in my classpath as required by HTTPClient and i also
tried setting up my logging environment but it accomplishes nothing.

The thing that confuses me is that this code works in netbeans but not from a
command line...

Furthermore, i put the app on about 10 other systems and one (only one) of those
systems WAS able to run it from the command line?

I realize this might not be a bug and maybe i shouldn't be posting this here but
i can't see what i'm doing wrong on my end.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message