hc-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 33541] New: - Problem getting the HTTPClient to use HTTP 1.0 with a proxy server
Date Sun, 13 Feb 2005 12:26:06 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33541>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=33541

           Summary: Problem getting the HTTPClient to use HTTP 1.0 with a
                    proxy server
           Product: HttpClient
           Version: 3.0 Final
          Platform: PC
        OS/Version: Windows 2000
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Commons HttpClient
        AssignedTo: httpclient-dev@jakarta.apache.org
        ReportedBy: rsouissi.c@stc.com.sa


I am using HTTPClient 3.0-rc1.
I am connecting to an HTTPS site through a proxy.

I used HTTPLook to see the HTTP messages between the Proxy and the HTTPClient.
I noticed that it always used HTTP/1.1 and setVersion() on either the 
httpclient and the method do not help. I could not find how to get 
the HTTPClient to use HTTP/1.0 with the proxy.

Looking at the ConnectMethod class, the HTTP1.1 was indeed hardcoded.

Thanks
riad

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: httpclient-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: httpclient-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message