hc-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ortwin Gl├╝ck <ortwin.glu...@nose.ch>
Subject Re: 2.0 Webapp tests failing
Date Fri, 17 Sep 2004 09:12:58 GMT
All right Oleg,

I was using Tomcat 4.1.30 with o.a.coyote.tomcat4.CoyoteConnector for my 
tests. I understand that the webapp testing must be replaced. No 
worries. My fault to (again) stumble at this issue.

Enjoy a hopfully rainless day...

Odi

Oleg Kalnichevski wrote:
> All right, do not be hard on the old man.
> 
> 
> Odi, I assume you recently upgraded the version of Tomcat that hosts the
> test webapp? ;-)
> 
> We had this problem before. Basically most of the webapp tests in fact
> test functionality of Tomcat rather than that of HttpClient. The cookie
> tests were written against a prehistoric version of Tomcat. The newer
> Coyote connector sports different cookie parsing and formatting rules
> compared to old o.a.catalina.net.http.HttpConnctor, which completely
> messes up the webapp cookie tests.
> 
> I rewrote the entire cookie test suite a while ago for the CVS HEAD. It
> was not a great fun, I tell you. For the 2.0 branch the old
> o.a.catalina.net.http.HttpConnctor should be used
> 
> Basically all test webapp and SimpleConnection based test cases need to
> go:
> 
> http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=27298
> 
> Oleg

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-httpclient-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-httpclient-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message