hc-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Becke <be...@u.washington.edu>
Subject Re: Error on Oracle App Server Admin Page
Date Wed, 11 Aug 2004 01:27:17 GMT
Hi Steve,

It looks like you're getting a bad connection.  My guess is that the  
server is closing the connection between requests.  Are you using SSL  
by chance?  Please try setting the connection header to "close" on your  
requests and see what happens:

Method.setRequestHeader("Connection", "close");

Mike

On Aug 10, 2004, at 1:06 PM, Steve Johnson wrote:

> Hi All,
>
> I am getting slightly different, but similar results from 2 Oracle App  
> Server Admin Pages.
>
> Here are the links, they both use Basic authentication, as confirmed  
> by the WIRE debug.
> Also the HTTP Request looks identical from HTTPClient and IE when  
> viewed in a sniffer.
> In both cases the first request is missing the:
> Authorization: Basic YWRtaW5pc3RyYXRvcjphZG1pbmlzdHJhdG9y
> header line and the response is 401.
> The second request includes this line and IE works with 200.
> HTTPClient does not get any response headers, but gets these  
> exceptions:
>
> http://maximus.mercury.co.il:4003/webcacheadmin? 
> SCREEN_ID=CGA.Site.Stats
> <http://maximus.mercury.co.il:4003/webcacheadmin? 
> SCREEN_ID=CGA.Site.Stats&ACTION=Show> &ACTION=Show
> org.apache.commons.httpclient.HttpRecoverableException:
> org.apache.commons.httpclient.HttpRecoverableException: Error in  
> parsing the status line from the response:
> unable to find line starting with "HTTP"
>
>
> <http://localhost:8888/SiteScope/cgi/go.exe/SiteScope? 
> page=adhocReport&monitors=2+oracle&account=administrator
> &group=oracle&detailed=true>  
> http://sunqa1:4000/webcacheadmin?SCREEN_ID=CGA.Site.Stats&ACTION=Show
> org.apache.commons.httpclient.HttpRecoverableException:  
> java.net.SocketException: Software caused connection
> abort: recv failed
>
> Both requests look identical to me:
>
> GET /webcacheadmin?SCREEN_ID=CGA.Site.Stats&ACTION=Show HTTP/1.1
> Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg,  
> application/x-shockwave-flash,
> application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint,  
> application/msword, */*
> Accept-Language: en-us
> Accept-Encoding: gzip, deflate
> User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)
> Host: sunqa1:4000
> Connection: Keep-Alive
> Authorization: Basic YWRtaW5pc3RyYXRvcjphZG1pbmlzdHJhdG9y
>
> The only thing that looks different in the sniffer is the client port.
> HTTPClient uses the same client port for both requests, without and  
> with Authorizaiton:
> IE uses different ports on each request.
>
> I didnt find anything in old bugs.
>
> Thanks for you help,
> Steve
>
> Steve Johnson
> Software Engineer
> Mercury Interactive
> 720 564 - 6532
> USA, Canada and the Americas
> 720 564-6620
> Hours: M-F 08:00-17:00 MST (Mountain Standard Time)
> ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
>  <http://www.mercuryinteractive.com> http://www.mercuryinteractive.com
> Looking for Answers to your SiteScope or SiteSeer questions?         
> <http://support.mercuryinteractive.com>
> http://support.mercuryinteractive.com
> ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
>
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: commons-httpclient-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org
For additional commands, e-mail: commons-httpclient-dev-help@jakarta.apache.org


Mime
View raw message